Loading ...

FLEX Web Solutions

Webdesign op maat !

U wilt een betaalbare website?

”FLEX Web Solutions maakt uw professionele website voor een kleine prijs.”

Maatwerk oplossingen

”FLEX Web Solutions maakt uw website precies op maat.”

Flexibel

”FLEX Web Solutions helpt u snel en denkt met u mee.”

Websites, CMS, mobiele web applicaties en beheer

”FLEX Web Solutions maakt en beheert websites voor zowel PC's, Tablets en Smartphones.”
 / HOE GAAN WIJ TE WERK ?

Hoe gaan wij te werk ?

 

U wilt een website voor uw bedrijf, de club, uw hobby of voor iets anders. En u heeft misschien ook al een idee hoe het er uit moet gaan zien en wat u ermee wilt doen. Laat ons dit weten. U kunt ons bellen, contact opnemen met het contact formulier op deze website of eventueel kunt u een offerte opvragen.

 

Wij nemen na uw bericht contact met u op om uw wensen en ideeen te bespreken. Indien nodig komen wij zelfs in de regio Waterland kostenloos bij uw op bezoek om vrijblijvend uw wensen en ideeen te bespreken. Eventueel krijgt u dan een offerte van ons. Als u daarna besluit een opdracht te plaatsen dan gaan we aan de slag om uw website te bouwen.

 

De voortgang van het bouwen van uw nieuwe website kunt u thuis online via het internet volgen. De nieuwe website wordt namelijk op een ontwikkel webserver voor u beschikbaar gesteld. Zo kunt u dus als u dat wilt het gehele bouw proces volgen. Het voordeel hiervan is is dat u tijdig eventuele wijzigen kan doorgeven. Het moet uiteindelijk toch een website worden die voldoet aan uw wensen.

 

Als u tevreden bent over het eindresultaat dan wordt uw nieuwe website verplaatste naar uw eigen Web-Hosting provider waar de website dan zal worden gepubliceerd onder uw domein naam. Mocht u nog geen domein naam en of Web-Hosting provider hebben dan kunnen we u hier natuurlijk ook mee helpen.

 

FLEX Web Solutions begeleidt en adviseert u dus tijdens het gehele traject. Van uw wens tot en met het hosten van de website bij een hosting-provider. Op deze wijze hoeft u zich dus geen zorgen te maken en wordt alles voor u geregeld.

 

Contact

Laat een bericht achter

Bel ons: 06-44702373

 

 

Bedrijfs info

FLEX Web Solutions

KvK: 37130455

Wie zijn wij ?

 

 

Juridische info

Disclaimer

Privacy

Leveringsvoorwaarden

 

 

Website info

www.flexwebsolutions.nl

© 2019 FLEX Web Solutions

 

Deze website is gemaakt door FLEX Web Solutions met:  
Linkedin