Loading ...

FLEX Web Solutions

Webdesign op maat !

U wilt een betaalbare website?

”FLEX Web Solutions maakt uw professionele website voor een kleine prijs.”

Maatwerk oplossingen

”FLEX Web Solutions maakt uw website precies op maat.”

Flexibel

”FLEX Web Solutions helpt u snel en denkt met u mee.”

Websites, CMS, mobiele web applicaties en beheer

”FLEX Web Solutions maakt en beheert websites voor zowel PC's, Tablets en Smartphones.”
 / GOEDKOPE WEBSITE

Goedkope website

 

U denkt misschien dat een goedkope website geen goede website is? Want meestal gaat kwaliteit gepaard met een hoge prijs. Maar bij FLEX Web Solutions krijgt u toch echt een goedkope website die voldoet aan een hoge kwaliteit.
Wij zorgen gewoon dat u bij ons de laagste prijs betaald. De goedkope website kunnen wij realiseren doordat we voornamelijk werken met Open Source software. Dit betekent dat we geen licentie kosten hoeven te betalen voor deze software en dus de kosten van het bouwen van de websites en web applicaties tot een minimum kunnen beperken.
Ook voldoen al onze websites aan de World Wide Web Consortium (W3C) standaarden. Dit betekent dat de website code voldoet aan regels die zijn opgesteld door het W3C en dat onze websites met de voornaamste Internet Browsers perfect te bekijken zijn.

 

          "goedkoop en toch flexibel"

 

Flexabiliteit betekent in ons geval dat we u snel helpen en met u mee denken. Op uw vragen krijgt u van ons binnen 24 uur een antwoord, aangevraagde offertes worden binnen 3 werkdagen toegestuurd en kleine aanpassingen van uw website doen we tussen de grote klussen door. Op deze manier maken wij onze naam echt waar.

 

          "goedkope website en toch op maat gemaakt"

 

FLEX Web Solutions maakt geen gebruik van standaard pakketen of templates. Wij maken uw website precies op maat zoals u dat wenst. We zorgen er voor dat uw nieuwe website responsive is zodat deze website ook op mobiele devices, zoals Tablets en Smartphones, goed te bekijken is en snel laadt.

 

Contact

Laat een bericht achter

Bel ons: 06-44702373

 

 

Bedrijfs info

FLEX Web Solutions

KvK: 37130455

Wie zijn wij ?

 

 

Juridische info

Disclaimer

Privacy

Leveringsvoorwaarden

 

 

Website info

www.flexwebsolutions.nl

© 2019 FLEX Web Solutions

 

Deze website is gemaakt door FLEX Web Solutions met:  
Linkedin